Een krokante en heerlijk romige burger bereid met 100% rundvlees. De smeuïge ragout is op smaak gebracht met kruiden en specerijen en omhuld met een knapperig korstje. Lekker tussen een broodje of bij de frietjes!
Water, paneermeel (tarwemeel, zout, gist), gekookt rundvlees 12%, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem),tarwebloem, natuurlijke aroma's (bevat selderij), rundergelatine, doorhaalmiddel (glucosestroop, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), zout, lactose, tarwezetmeel, verdikkingsmiddel: E464, melkeiwit, gistextract, rundereiwit, specerijen (o.a. <1% witte peper, <1% foelie), emulgatoren: E450 en E452, kruiden (bevat selderij).Kan sporen van pinda bevatten. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Product | |||
Per 100 gram | Per portie (80) gram | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 1063 / 255 | 851 / 204 | 11% |
Vet totaal | 16 gram | 12.8 gram | 18% |
waarvan verzadigd vet | 6 gram | 4.8 gram | 24% |
Koolhydraten totaal | 20 gram | 16 gram | 6% |
waarvan suikers | 1.8 gram | 1.5 gram | 2% |
voedingsvezel | 0.8 gram | 0.7 gram | |
Eiwit totaal | 7.2 gram | 5.8 gram | 12% |
Zout | 1.2 gram | 0.96 gram | 16% |
Bakken in oven
15-17 min. | 220°C Bevroren: 15-17 minuten. Oven voorverwarmen en product regelmatig keren.
Frituren
5 min. | 175°C Bevroren: 5 minuten. Ontdooid: 2 minuten. De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Airfryer
8-9 min. | 200°C Bevroren: 8-9 minuten. Airfryer voorverwarmen. Maximaal 4 stuks tegelijk bereiden.
Deze specificatie komt uit de database van PS in foodservice.
De producent van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens. Disclaimer
Ontvang als eerste het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen via onze nieuwsbrief.
Essebaan 65a
2908 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland
+31-10-2642323
info@guidance.nl
+31-10-4518172